اسرار حق
درباره وبلاگ


پروفایل من
hasanbolboli.blogfa.com/Profile
استفاده از تمامی مطالب وبلاک آزاد می باشد
حتی بدون ذکر منبع
تلگرام ما
@asrarhag

مدیر وبلاگ : حسن فاطمی فرد
مطالب اخیر
نویسندگان



چرا نباید گوشمان را تمیز کنیم؟

پرده گوش راهی برای خروج چرک و ترشحات گوش میانی است.
به گزارش  جام جم سرا، جرم موجود در گوش دارای خاصیت چربی و اسیدی است، چربی موجود در گوش از ترک خوردن پوست گوش جلوگیری کرده و سبب نرمی پرده آن می‌شود. خاصیت اسیدی جرم موجود در گوش از رشد قارچ‌ها و باکتری‌ها در گوش نیز پیشگیری می‌کند.
اگر چه رعایت بهداشت فردی از مهم‌ترین و اساسی‌ترین روشهای پیشگیری از عوارض جسمی و بیماریها است،اما برخی به دلیل ناآگاهی از زیان اشیایی که برای رعایت بهداشت فردی استفاده می‌کنند، دچار عارضه و بیماری می‌شوند. پاک کردن گوش با اشیای خارجی نظیر کلید، چوب کبریت و گوش پاک کن یکی از این موارد است که موجب عفونت گوش خارجی می‌شود.
پاک کردن گوش با چوب کبریت، گوش پاک کن یا اشیای دیگر سبب می‌شود تا خاصیت ماده اسیدی طبیعی گوش از بین رفته، فرصت رشد به باکتری‌ها و قارچ‌ها داده شود. به گفته پزشکان، درد گوش، تورم مجاری گوش خارجی، تب خفیف، ترشح چرک سفید رنگ بدون بو از گوش و تنگی و گرفتگی گوش از جمله علایم شایع عفونت گوش خارجی هستند.
یک متخصص گوش، حلق و بینی نیز به افراد توصیه کرد تا از پاک کردن گوش حتی با گوش پاکن‌ها پرهیز کنند. دکتر سید حسین برقعی گفت: گوش سالم با داشتن ساختمانی طبیعی، خودش را تمیز می‌کند و نیازی به پاک کردن ندارد. وی افزود پارگی پرده گوش معمولا می‌تواند به دو دلیل التهابی (عفونی) و ضربه‌ای ایجاد شود. دکتر برقعی با اشاره به پاره‌گی‌هایی که بر اثر عفونت گوش میانی به صورت حاد ایجاد می‌شود، اظهار داشت: پرده گوش راهی برای خروج چرک و ترشحات گوش میانی است و پارگی آن در اغلب اوقات به محض قطع شدن ترشح چرکی گوش در عرض یکی دو روز خود به خود جوش می‌خورد. اگر این پارگی به صورت مزمن درآید و به طور مداوم عفونت از گوش خارج شود، باید با مراجعه به پزشک عاملی را که باعث تداوم بروز چرک از گوش است از بین برد و نقص ایجاد شده در پرده گوش رابا پیوند پرده گوش اصلاح کرد. از جمله پارگی‌های دیگر پارگی پرده گوش بر اثر فرو کردن اشیای خارجی در آن است. استفاده ازگوش پاک کن که بین افراد تقریبامرفه نیز شایع‌تر است، جز غیر بهداشتی بودنش به دلیل اینکه موانع طبیعی را از سر راه ورود عوامل خارجی و میکروبها بر می‌دارد، توصیه نمی‌شود.
به گفته وی، با تمیز کردن گوش و خارج کردن ماده زرد رنگ و چسبناک از گوش راه ورود عفونت و میکروب به داخل گوش هموار می‌شود.


با این سبزی دندان‌هایتان را مسواک بزنید

پژوهشگران برخی سبزی‌ها را به عنوان یک راه حل طبیعی برای "بهداشت دهان و دندان" معرفی می‌کنند.
به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ پژوهشگران به افرادی که تمایل فراوان به مصرف نمک دارند و به نوعی به خوردن نمک در کنار تمامی غذا‌های خود را اعتیاد پیدا کرده‌اند توصیه می‌کنند از چاشنی‌های متنوع به جای نمک برای مزه دار کردن غذای خود استفاده کنند.
گفتنی است پژوهشگران علاوه بر چاشنی خاصیت معطر گونه‌ی برخی از سبزی‌ها را نیز برای مزه دار کردن غذا‌ها پیشنهاد می‌کنند.
از جمله این سبزی‌ها، پیازچه است که می‌تواند به عنوان یک چاشنی و یک طعم دهنده‌ی مناسب در کنار انواع وعده‌های غذایی ناهار و یا شام به کار رود.
پژوهشگران مصرف پیازچه را به دلیل طعم مطبوع آن و همینطور خواص درمانی فوق العاده زیاد در بهبود سلامتی افراد توصیه اکید می‌کنند. مصرف پیازچه به ویژه در فصل زمستان می‌تواند سبب بهبود مقاومت بدن و افزایش مقاومت "سیستم ایمنی" شود.
این سبزی معطر همچنین می‌تواند سبب ضدعفونی کردن "محیط دهان و دندان" و جلوگیری از بروز انواع عفونت‌های دهان و دندان و پوسیدگی شود.


انار و ارزش های تغذیه ای آن

 انار غنی از ویتامین های B2, B1, C و مواد معدنی مانند سدیم، فسفر،آهن، منیزیم،پتاسیم و ترکیبات قندی ساکارز ، فروکتوز، گلوکز و همچنین اسید های مالیک و سیتریک (نوعی ترکیبات که از اختلالات کبدی جلوگیری می کند) است.
به گزارش ایرنا ، شکوفا باقری نیا کارشناس مسئول تغذیه معاونت بهداشت با اشاره به خواص دارویی میوه انار، خاطرنشان کرد: از نظر طب قدیم ایران، انار میوه ای سرد و تر است و برای مصارف دارویی از گل،برگ،پوست درخت،پوست ریشه و دانه انار استفاده می شود.کارشناس مسئول تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: انار ادرار آور ، خنک کننده ،مقوی قلب ،نافع گرده و معده ،تصفیه کننده خون،شاداب کننده و خون ساز است و برای بیماری های مجاری ادرار، ترشح صفرا، اسهال، پولیپ بینی،گرفتگی صدا و اضافه وزن مناسب است.
باقری نیا افزود: برای برطرف کردن گلو درد و زخم گلو از جوشانده پوست انار یا جوشانده برگ انار استفاده می شود؛ اگر برگ های له شده انار روی پوست قرار داده شود خارش را از بین می برد. برای برطرف کردن سوختگی پوست نیز گل های انار را له کرده با روغن کنجد مخلوط کنید و این پماد را روی قسمت سوختگی قرار دهید.وی ادامه داد: دم کرده گل انار نیز اسهال مزمن و زخم های دهان را برطرف می کند. انار باعث از بین رفتن سموم بدن و معالجه اسهال ،التهاب معده و سرگیجه می شود.باقری نیا گفت: میوه انار سرشار از آنتی اکسیدان هاست و از بدن در مقابل ابتلا به بیماری های مزمن مانند بیماری های قلب و عروق مراقبت می کند.


برای رفع آفت‌های دهان «رب‌انار» بخورید

به گفته کارشناس ارشد تغذیه و رژیم‌درمانی، «تانن» موجود در انار خواص ضدباکتریایی و ضدعفونی کننده دارد و برای رفع آفت‌ دهان موثر است.
به نقل ازمهر، سمانه عزیزی افزود: رب انار از تغلیظ آب انار جوشانده حاصل می‌شود و در صورت تهیه از انار مرغوب و فرایند بهداشتی، مصرف آن مفید است.
وی با بیان اینکه در طی تهیه رب انار، میزان ویتامین c موجود در انار کاهش می‌یابد، اظهار کرد: اما "پلی‌فنول‌ها" و "اسید الایژیک" انار در رب‌انار نیز محفوظ می‌ماند.
این کارشناس تغذیه تصریح کرد: "پلی‌فنول‌های" موجود در انار خواص آنتی‌اکسیدانی داشته و تاثیر زیادی بر کاهش احتمال ابتلا به بیماری‌های مزمن مثل سرطان و بیماری‌های قلبی دارد.
عزیزی ادامه داد: "اسید الایژیک" موجود در انار نیز که سبب توقف رشد سلول‌های سرطانی می‌شود، در رب‌انار وجود دارد و بنابراین می‌توان گفت رب‌انار خواص ضد سرطانی، محافظت‌کنندگی کبد و آنتی‌اکسیدانی مشترکی با انار دارد.
این کارشناس ارشد تغذیه و رژیم‌درمانی اظهار داشت: رب‌انار اشتهاآور است و در افراد لاغر برای افزایش اشتها و وزن توصیه می‌شود به صورت چاشنی در غذا استفاده شود.
وی اضافه کرد: در خانم‌های باردار که دچار ویار هستند، مصرف رب‌انار به کاهش این حالت کمک می‌کند، اما زیاده‌روی در خوردن انار و رب آن نفخ آور است و در بعضی افراد باعث سوزش معده می‌شود.



سبزیجات زمستانه: ضد سرطان‌های واقعی

سبزیجات زمستانی سرشار از مواد مغذی و آنتی‌اکسیدان‌های موثری هستند که از بدن در مقابل آسیب سلول‌های بیماری‌زا محافظت می‌کنند.
زمستان که می‌رسد کلم‌ها گل می‌کنند، رنگ نارنجی کدوتنبل در هر بازار میوه و تره باری مشتری‌ها را جلب می‌کند، سیر و تره‌فرنگی و انار و پرتقال و نارنگی و غیره رنگین کمانی از رنگ‌ها خلق می‌کنند که با زبان بی زبانی می‌گویند سلامتی شما امانتی است از جانب خداوند. امانتی که باید از شر بیماری‌ها و ناخوشی‌ها در امان باشد. برای این کار هم لازم است دل به این رنگین‌کمان سلامتی بدهید و تا جایی که می‌شود از خواص نعمت‌های الهی بهره‌مند شوید. سبزیجات زمستانه مانند کلم‌ها، سیر، تره‌فرنگی، کدوتنبل و غیره برای مقابله با سرطان فوق‌العاده‌اند.
حضور خانواده‌ی کلم‌ها و دیگر سبزیجات زمستانی در بشقاب‌های شما تضمینی است تا بیماری‌های مختلف از جانتان دور بمانند. با ما باشید تا گوشه‌ای از دنیای سبزیجات زمستانه را با هم مرور کنیم.
 
سبزیجات زمستانه: ضد تومور

سبزیجات زمستانی سرشار از مواد مغذی و آنتی‌اکسیدان‌های موثری هستند که از بدن در مقابل آسیب سلول‌های بیماری‌زا محافظت می‌کنند. البته که مصرف صرفاً یک ماده‌ی غذایی نمی‌تواند معجزه کند و یک تنه در برابر بیماری‌ها بایستد.
«در این فصل یکی از بهترین روش‌های مقابله با سرطان مصرف کدو حلوایی یا همان کدوتنبل است. این سبزی حاوی ترکیبات آنتی‌اکسیدانی به نام کاروتنوئیدها می‌باشد که خواص ضدسرطانی دارند»
برای سالم بودن تغذیه‌ی خوب بخشی از یک سبک زندگی سالم است. اما با این حال برخی از سبزیجات حاوی مولکول‌ها و ترکیباتی هستند که از تولید و رشد سلول‌های شرور و بیماری‌زا جلوگیری می‌کنند. شهرت برخی از این سبزیجات به قرن‌ها پیش بر می‌گردد. مثلاً سیر. بیش از 3500 سال پیش مصری‌ها از سیر برای مقابله با تومورها استفاده می‌کردند. از همان دوران اطبا بر این عقیده بودند که خوردن کلم خام با سرکه و یا پختن آن با کمی روغن هر بیماری را شفا می‌دهد حتی بیماری‌های خطرناکی مانند تومورها را.
 
کلم‌ها و غده‌ای‌های معجزه‌گر

کلم‌ها خانواده‌ی بزرگی دارند از کلم برگ گرفته تا گل کلم، کلم قرمز، بروکلی، بروکسل، کلم چینی و غیره. همه‌ی این کلم‌ها هم حاوی ترکیبات مغذی مفید و مورد نیاز بدن هستند. خوشبختانه فصل کلم برگ و کلم قرمز از بقیه طولانی‌تر است و بیشتر می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید. نتایج پژوهش‌های متعددی که روی این خانواده‌ی پُرجمعیت انجام‌شده نشان می‌دهد که ارتباطی بین مصرف این سبزیجات مفید و ابتلا به سرطان‌هایی مانند سرطان سینه، آندومتر، تخمدان، ریه، کولون، ریه و پروستات وجود دارد. محققان معتقدند آقایانی که هر هفته دو تا سه مرتبه از این کلم‌ها مصرف می‌کنند خطر ابتلا به سرطان پروستات را 40 درصد کاهش می‌دهند. برای اینکه نهایت استفاده را ببرید به مصرف یک گونه از این کلم‌ها بسنده نکنید. در سالادهایتان کلم قرمز و کلم برگ و بروکلی بریزید. از بروکسل غافل نشوید. در آش نیز کلم سنگ و کلم برگ بریزید. توجه داشته باشید که بخارپز کردن یکی از روش‌هایی که بیش‌ترین خواص کلم‌ها را حفظ می‌کند. از مصرف شلغم غافل نشوید. اگر نمی‌خواهید با اولین باد زمستانی سرما بخورید از همان ابتلا شلغم را دریابید. این سبزی نیز سیستم ایمنی بدنتان را تقویت می‌کند و بیماری‌های خطرناک را از شما دور می‌سازد. اگر در هضم کلم‌ها دچار مشکل هستید مصرف آن‌ها را کم‌کم به برنامه‌ی غذایی‌تان اضافه کنید. می‌توانید از ادویه‌ها و چاشنی‌هایی که خود نیز خواص ضد سرطانی دارند استفاده کنید مانند بادیان رومی، رازیانه، زنجبیل، چوب میخک، هل و غیره.
فراموش نکنید که چغندر نیز یکی از سبزیجات زمستانه‌ی فوق‌العاده است که خواص ضدسرطانی دارد. رنگ قرمز آن مدیون وجود ترکیبات آنتی‌اکسیدانی به نام بتانین است که با رادیکال‌های آزاد مقابله می‌کند برای همین هم بدن را از ابتلا به بیماری‌هایی مانند سرطان و همچنین پیری زودرس دور می‌سازد.
 
تره‌فرنگی و دوستان

خانواده‌ی آلیاسه‌ها نیز خانواده‌ی نسبتا پرجمعتی هستند یعنی پیاز، سیر، پیازچه، تره‌فرنگی، موسیر. تره‌فرنگی یکی از عزیزترین و پرخاصیت‌ترین اعضای این خانواده است. این سبزی تصفیه‌کننده‌ی خون است و به دفع مواد سمی و آسیب‌رسان که در بدن تجمع دارد کمک زیادی می‌کند. نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهند که مصرف منظم تره‌فرنگی از ابتلا به سرطان معده، سینه و سرطان ریه پیشگیری می‌کند. این سبزی فوق‌العاده‌ی زمستانی سیستم ایمنی بدنتان را به خوبی تقویت می‌کند و بیماری‌ها را از شما دور می‌سازد.
بدون شک نباید از پیاز، سیر و موسیر نیز چشم‌پوشی کرد. نتایج پژوهش‌های متعدد نشان می‌دهند که مصرف سیر خطر سرطان‌هایی مانند سرطان مری، سرطان سینه، سرطان پوست، سرطان ریه و غیره را کاهش می‌دهد. توصیه می‌کنیم این مواد غذایی را ترکیبی مصرف کنید. یعنی در تهیه‌ی غذاهایتان از همه‌ی این مواد غذایی استفاده کنید تا خواص همدیگر را کامل کنند.
«اگر نمی‌خواهید با اولین باد زمستانی سرما بخورید از همان ابتلا شلغم را دریابید. این سبزی نیز سیستم ایمنی بدنتان را تقویت می‌کند و بیماری‌های خطرناک را از شما دور می‌سازد»
باید بدانید که ترکیب خانواه‌ی آلیاسه ها با خانواده‌ی کلم‌ها و سبزیجات غده‌ای‌ سرطان را از شما و خانواده‌تان دور می‌کند. حالا که زمستان است و این سبزیجات به وفور در بازار وجود دارند خودتان را از خواص آن‌ها بی‌بهره نگذارید.
 
گردی کدوحلوایی: نارنجی‌های سلامتی

در این فصل یکی از بهترین روش‌های مقابله با سرطان مصرف کدو حلوایی یا همان کدوتنبل است. این سبزی حاوی ترکیبات آنتی‌اکسیدانی به نام کاروتنوئیدها می‌باشد که خواص ضدسرطانی دارند. اگر مصرف این ترکیبات آنتی‌اکسیدانی را در چهارچوب یک برنامه‌ی غذایی سرشار از سبزیجات دیگر قرار دهید احتمال ابتلا به انواع سرطان‌ها به میزان زیادی کاهش می‌یابد. برای بهره‌مند شدن از این ترکیبات آنتی‌اکسیدانی به کمی روغن نیاز هست تا بهتر جذب شوند. باید بدانید که کدوحلوایی در مقایسه با هم تیمی نارنجی‌پوش خود یعنی هویج یازده برابر کاروتنوئید بیشتری دارد. مصرف کدوحلوایی و تخمه‌ی کدو به سلامت پروستات خدمت زیادی می‌کند.
توصیه‌ی متخصصان تغذیه این است که سهم زیادی از بشقاب‌هایتان را به میوه و سبزیجات اختصاص دهید. مصرف سوسیس و کالباس و غذاهای صنعتی را کنار بگذارید. به طور مرتب ورزش کنید. استرس و فکر و خیال را کنار بگذارید تا سلامتی به رویتان لبخند بزند. همیشه سالم و تندرست باشید.
 
تهیه و تنظیم: فاطمه مهدی پور



شلغم و این همه ویتامین !

شلغم دارای خواص زیادی است و در حفظ سلامت بدن نقش مهمی دارد.
به نقل از سایت «MSN»، خاصیت ضدالتهابی شلغم نقش کلیدی در پیشگیری از بیماری های قلبی دارد. منبع عالی فولات و ویتامین B است که سیستم قلبی عروقی را تقویت می کند. غنی از آنتی اکسیدان و فیتونیوترینت است که از بروز خطر سرطان پیشگیری می کند. ترکیب گیاهی به نام گلیکوسینولیت موجود در آن، از رشد تومور پیشگیری می کند. برای پیشگیری از سرطان سینه، شلغم بخورید.
غنی از لوتئین است که سلامت چشم را افزایش می دهد و از بروز آب مروارید و لکه زرد پیشگیری می کند.
کم کالری است، به علت بالا بودن فیبر موجود آن، سوخت و ساز بدن را تنظیم می کند بنابراین برای کاهش وزن شلغم بخورید.
خاصیت ضدالتهابی و آنتی اکسیدان دارد و برای درمان آسم مفید است.
تقویت کننده سیستم دفاعی بدن است. بتاکاروتن موجود در آن به بدن در تولید غشای سلولی سالم کمک می کند.
خوردن آب آن به طور منظم، ناراحتی پوستی مانند خشکی و لکه های پوستی را برطرف می کند.
منیزیم و ویتامین B موجود در آن، فشارخون را ثابت می کند.



زیاد نشستن موجب سرطان می‌شود

نشستن زیاد موجب بیماری‌هایی مانند از کار افتادن قلب، مغز و سرطان می‌شود.
افرادی که به طور متوسط هشت ساعت کار نشسته دارند باید مراقب سلامت خود باشند.
این افراد به علت نشستن زیاد دچار کمردرد، مشکلات گردش خون، درد در تمام بدن، انحطاط عضلانی، بیماری‌های قلبی و پانکراس و افت بدن و مغز می‌شوند.به گزارش واشنگتن پست به گفته چهار کارشناس افرادی که بیشترین وقت خود را نشسته می‌گذرانند به کمر درد دچار می‌شوند و نگران کننده‌ترین آن سرطان روده بزرگ است.
انجمن سرطان امریکا طی مطالعاتی در سال 2010 به افرادی که بیش از هشت ساعت می‌نشینند هشدار داد؛ میزان مرگ و میر فردی که بیش از شش ساعت می‌نشیند 20 درصد بیشتر از فردی است که سه ساعت می‌نشیند.
البته وحشت نکنید برای کاهش این ناراحتی می‌توانید با انجام بعضی تمرینات ساده بیماری‌ها را کاهش دهید.
اگر فراموش می‌کنید این ورزش‌ها را انجام دهید لازم است این تصاویر را در محل کار خود بگذارید تا هر روز یادآوری شود.

;;;




نوع مطلب : عجایب خلقت، ماجراهای جالب و نکته های اخلاقی و آموزنده، گیاه درمانی و نکته هایی پزشکی، حدیث، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


موضوعات
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

اسما خداوند متعال

پخش زنده حرم
Online User اسلام کوئست سایت جامع فرهنگی 
مذهبی شهید آوینی Aviny.com

دنیـای نیـاز بـه نمــاز | WorldPrayer.ir

 
 
 
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات